Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 29 september 2020 @ 21:45 door Serpentor , 54 keer bekeken

Double Exposure

Dr. Bart Kepple (Robert Culp) maakt faam als een 'motivatie-expert' die zich vooral bekwaamd heeft in advertenties die het onderbewustzijn in de mens beïnvloeden. Ondertussen heeft hij zich ook bekwaamd in het chanteren van zijn cliënten door ze met aantrekkelijke vrouwen in contact te brengen en er foto's van te maken.

Als klant Victor Norris geen zin meer heeft in de chantage en dreigt Kepple's praktijken aan het licht te brengen, zet Kepple een moord in scène. Kepple serveert Norris zoute kaviaar alvorens het hele gezelschap naar de filmzaal gaat waar Kepple een van zijn films toont. In de film zitten enkele slides van een koel glas frisdrank die werken als koren op de molen van Norris.

Die verlaat de zaal om te drinken uit het fonteintje en wordt daar door Kepple in zijn hart geschoten. In de tussentijd horen de mensen in de filmzaal nog steeds Kepple's stem omdat die een bandrecorder heeft aangezet. Kepple's filmoperateur Roger White (Chuck McCann) ontdekt de aangepaste slides in de film en chanteert Kepple. Ook White wordt vermoord.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.