Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 16 juli 2020 @ 01:03 door Serpentor , 104 keer bekeken

Any Old Port in A Storm

De wijnen van het door Adrian Carsini (Donald Pleasence) gerunde familiebedrijf staan bekend om hun kwaliteit maar niet om hun opbrengst. Adrian's halfbroer Rick (Gary Conway) is het zat en brengt zijn broer het nieuws dat hij het land gaat verkopen aan de Marino Brothers, die veel meer winst maken met wijnen van lage kwaliteit. In een vlaag van woede slaat Adrian Rick buiten bewustzijn, bindt hem vast en sluit hem op in zijn luchtdichte wijnkelder.

Daarna vertrekt Adrian met zijn secretaresse (Julie Harris) naar New York om een felbegeerde prijs op te halen, waardoor hij zich tegelijkertijd van zijn alibi verzekert. Na de reis plaatst hij het levenloze lichaam van zijn broer in duikpak bij de branding van de oceaan waardoor het lijkt alsof Rick door een ongeluk om het leven is gekomen.

Columbo graaft diep en leert steeds meer van wijnen, maar het is vooral Adrian's secretaresse die voor een doorbraak zorgt. Ze is tot de optelsom gekomen dat Adrian schuldig is aan moord, en dwingt hem tot een huwelijk.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.